(21)

Kerroksia

E-Book


Graafisia ja monikÀyttöisiÀ neuleita kaikenikÀisille ja -muotoisille naisille.

Yksinkertaisesti kaunista on Kerroksia-kirjan keskeinen teema. Ohjeita on eritasoisille neulojille, ja niissÀ on hyödynnetty erilaisia pintaneuleita dominoneuleesta jÀnnittÀvÀÀn varjoneuleeseen.

Kenties haluat aloittaa neulojan urasi yksinkertaisella laatikkopuserolla tai kaipaat ohjetta haastavampaan dominoneuleeseen? TÀmÀ kirja vie sinua eteenpÀin neuleiden innostavassa maailmassa, kerros kerrokselta. Kirjan neuleet sopivat erilaisille vartalotyypeille ja moneen kÀyttöön, ja herkÀt luonnonvÀrit, erikoiset pintastruktuurit ja ihanat langat houkuttavat neulomaan. Eri tekniikoihin on kirjassa perusteelliset ohjeet. Kirjan neuleet on kuvattu pÀÀsÀÀntöisesti Fiskarsissa, ja Fiskarsin maisemat, historia ja luonto ovat inspiroineet neuleiden toteutuksessa.

Piitu Nykopp on Fiskarsissa asuva ja työskentelevÀ kuvataiteilija, joka lumoutui neulomisesta jo alle kouluikÀisenÀ. Kirjan kuvamateriaalista vastaavat Piitun lapset Beisa Vilkman ja Bikri Patrikainen sekÀ Bitja Patrikainen.

"Neulominen on ollut arvostettu taito. Pikkuisena ihmettelin ja ihailin isoÀitini soljuvaa neulomista. Silmukat suorastaan lennÀhtelivÀt puikoilla hÀnen kÀsissÀÀn. NÀin sain kipinÀn ja innon opetella tÀmÀn upean taidon."