(404)

Keveys

Hörbuch und E-Book


Kauhun kuninkaan viihdeyllÀtys myyntilistojen kÀrjestÀ

Kutkuttava tarina aivan tavallisesta miehestÀ, jonka elÀmÀ muuttuu yhtÀkkiÀ sietÀmÀttömÀn kevyeksi.

Scott Carey huomaa painavansa pĂ€ivĂ€ pĂ€ivĂ€ltĂ€ vĂ€hemmĂ€n – laihtumatta grammaakaan. Scott ei haluaisi kertoa kellekÀÀn, sillĂ€ Castle Rock on pikkukaupunki, jossa mitÀÀn poikkeavaa ei katsota hyvĂ€llĂ€. Ei siis ihme, ettĂ€ kaupunkiin juuri avattu hieno ravintola ei ota menestyĂ€kseen, sen omistajat Missy ja Deirdre kun ovat
 erilaisia. Pahaksi onneksi he ovat myös Scottin uusia, heti kĂ€ttelyssĂ€ hankaliksi heittĂ€ytyviĂ€ naapureita. Tilanne vaikuttaa synkĂ€ltĂ€. Hiljalleen haihtuvan miehen arvoitus ei ratkea ennen kuin on riidelty vielĂ€ yksi riita, katsottu kohtalokas videotallenne ja todettu, ettĂ€ paha ei ole ihminen, vain toinen kevyempi toista.

Yhdysvaltalainen Stephen King (s. 1947) on yksi maailman tunnetuimmista kirjailijoista ja amerikkalaisen nykykirjallisuuden suurimpia tarinankertojia. HÀnen ensimmÀinen romaaninsa Carrie ilmestyi 1974, minkÀ jÀlkeen hÀn on kirjoittanut yli 60 kirjaa, jotka ovat kaikki olleet maailmanlaajuisia myyntimenestyksiÀ. Kingin teosten pohjalta on tehty lukuisia televisiosarjoja ja elokuvia. HÀnen tuoreimpia teoksiaan ovat Ulkopuolinen, Mersumies-trilogia ja Hohdon tarinaa jatkava Tohtori Uni. Useita merkittÀviÀ kirjallisuuspalkintoja voittaneelle Stephen Kingille myönnettiin vuonna 2018 American PENin sananvapauspalkinto. HÀn asuu Mainessa vaimonsa, kirjailija Tabitha Kingin kanssa. HeidÀn poikansa Joe Hill ja Owen King ovat myös kirjailijoita.


Sprecher*in: Aku Laitinen
Dauer: