(0)

Kirjoittajia & rakastajia

Hörbuch und E-Book


Naura, itke, ihastu.

Vangitseva tarina rakkaudesta, luovuudesta ja pitkÀksi venÀhtÀneen nuoruuden viime metreistÀ, jolloin kaikki elÀmÀn osa-alueet tuntuvat ajautuvan kriisiin.

KesÀ 1997. Kolmekymppinen Casey on romuna Àidin Àkillisen kuoleman ja vasta pÀÀttyneen romanssin jÀljiltÀ. HÀn palaa kotikaupunkiinsa ja elÀttÀÀ itsensÀ tarjoilemalla Harvardin eliitin suosimassa ravintolassa. PysyvÀÀ on vain romaani, jota Casey on kirjoittanut jo kuusi vuotta.

ErÀÀnÀ iltana Casey tapaa ystÀvÀllisen ja komean Silasin. Muutamaa viikkoa myöhemmin ravintolaan saapuu vaimonsa kuolemaa sureva Oscar kahden poikansa kanssa. Pian Casey on keskellÀ kolmiodraamaa kahden suhteen, kahden tulevaisuuden ja omien haaveidensa kanssa.

Lily Kingin ylistetty romaani Kirjoittajia & rakastajia pureutuu liikuttavasti ja hauskasti siihen pelottavan huumaavaan hyppyyn, joka vie pÀÀttymÀisillÀÀn olevasta elÀmÀnvaiheesta uuden alkuun.

Lily King (s. 1963) on palkittu yhdysvaltalainen kirjailija. Kirjoittajia & rakastajia on hÀnen viides romaaninsa ja ensimmÀinen suomennettu teos.