(275)

Kolme toivetta

Hörbuch und E-Book


Liane Moriartyn esikoisromaani nyt suomennettuna!

Viisas ja hauska romaani elĂ€mĂ€stĂ€, sisaruudesta ja ystĂ€vyydestĂ€. Kolmoset Lyn, Cat ja Gemma tulevat aina olemaan kolmen kimppa – hyvĂ€ssĂ€ ja pahassa.

Kettlen sisarukset herÀttÀvÀt huomiota, minne ikinÀ menevÀtkin, eikÀ heidÀn elÀmÀstÀÀn puutu draamaa. Kolmosten 34-vuotissyntymÀpÀivien lÀhestyessÀ LynillÀ on kaikki pallot hallussa, ainakin nÀennÀisesti. Cat pohtii avioliittonsa tulevaisuutta saatuaan yllÀttÀviÀ uutisia, ja Gemman ongelmana on se, ettÀ hÀn ei ole koskaan pysynyt suhteessa kuutta kuukautta kauempaa.

YhdessÀ sisarukset luovivat eteenpÀin elÀmÀssÀ eteenpÀin eronneiden vanhempien, epÀluotettavien aviomiesten ja uuvuttavan vanhemmuuden keskellÀ.

Australialainen Liane Moriarty (s. 1966) on kirjoittanut lukuisia kansainvÀlisiÀ menestysteoksia, joista mm. Mustat valkeat valheet ja YhdeksÀn hyvÀÀ, kymmenen kaunista on nÀhty myös menestyksekkÀinÀ tv-sarjoina. Ennen kirjailijanuraansa Liane Moriarty toimi mainos- ja markkinointibisneksissÀ sekÀ copywriterina. Moriarty asuu SydneyssÀ perheineen.


Sprecher*in: Meri Nenonen
Dauer: