(5)

Kullan kaipuu

Hörbuch und E-Book


Armi on löytÀnyt rakkauden Maajussille morsian -ohjelmasta ja muuttanut HenrinsÀ perÀssÀ kaupungista maalle. KitkerÀn avioeron lÀpikÀyneen palkanlaskijan elÀmÀÀn uusi ihmissuhde tuo paitsi intohimoa ja lÀheisyyttÀ myös ompeluseuran myötÀ uusia ystÀviÀ ja kÀsityöharrastuksen. Edes se, ettÀ Armi on joutunut jÀttÀmÀÀn työnsÀ ei voi himmentÀÀ uuden elÀmÀn hohtoa.

YllÀttÀen Armi saa kuulla huhuja, ettÀ lÀheiseltÀ Varhiovuorelta etsitÀÀn malmia. PerimÀtiedon mukaan Varhionvuoressa on kultasuoni. Uutinen saa maalaiskylÀn asukkaat jakautumaan kahteen leiriin: osa haluaa hyötyÀ malmin mahdollistamasta talouskasvusta, toinen puoli pelkÀÀ kaivoksen tuhoavan ainutlaatuisen maalaismaiseman. Mutta miten on Armin oman kullan ja rakkauden laita?

Anneli Kannon Kullan kaipuu on mukaansatempaava ja humoristinen hyvÀn mielen romaani, jossa ei vÀltellÀ elÀmÀn rosoistakaan puolta. Se on laajennettu versio alun perin Kodin Pellervossa julkaistusta IsoÀidin neliöt -jatkosarjasta. Anneli Kanto on monesti palkittu kirjailija, jonka kynÀstÀ syntyy niin historiallisia romaaneja, nÀytelmiÀ, lastenkirjoja kuin hykerryttÀvÀÀ viihdekirjallisuuttakin.