(0)

Kun kaikki muuttui

Hörbuch und E-Book


Voimmeko koskaan korjata menneisyydessÀ tekemiÀmme virheitÀ?

Bestsellerkirjailija Sheila O’Flanaganin uusi mukaansatempaava romaani kertoo Ă€idistĂ€, tyttĂ€restĂ€ ja rakkaudesta, joka asettaa vaikeiden valintojen eteen.

Kun Lola Fitzpatrick ensi kertaa tapasi Philip Warrenin, hÀn oli juuri tullut Dubliniin ja rakasti elÀmÀÀnsÀ uudessa kaupungissa. Philip oli tottunut saamaan haluamansa, eikÀ Lola voinut vastustaa hÀntÀ. Sitten Philip pakotti Lolan tekemÀÀn mahdottomalta tuntuvan valinnan. Jos Lola olisi tiennyt silloin sen, mitÀ hÀn tietÀÀ nyt, kaikki olisi voinut mennÀ toisin.

Lolan tytÀr Bey on perinyt ÀitinsÀ impulsiivisen luonteen ja se vie hÀnet vaarallisille poluille. Sitten hÀnkin löytÀÀ itsensÀ rakastamansa miehen kanssa tilanteesta, jossa on tehtÀvÀ vaikeista vaikeimpia ratkaisuja.

Molempien naisten elÀmÀ muuttuu hetkessÀ. Mutta heidÀn suurimmat virheensÀ saattavat osoittautua heidÀn suurimmiksi mahdollisuuksikseen.

Sheila O'Flanagan on irlantilainen toimittaja ja bestsellerkirjailija, jonka romaaneja on myyty maailmanlaajuisesti yli 8 miljoonaa kappaletta ja jolla on laaja ja innokas fanikunta. HÀn haluaa kirjoittaa viihdettÀ naisista, jotka joutuvat vaikeassa tilanteessa löytÀmÀÀn oman vahvuutensa. HÀneltÀ on aiemmin suomennettu romaanit Naiset karkuteillÀ ja ElÀmÀ voi alkaa.