(55)

Kunde varit vi

Hörbuch und E-Book


Johanna Ă€r tilltufsad av livet och försöker bygga upp en ny tillvaro. Hon har köpt ett förfallet torp i Dalsland, hittat ett nytt jobb som journalist pĂ„ en lokaltidning och börjat hitta nya vĂ€nner i stallet dit hon flyttat sin hĂ€st. ÄndĂ„ finns ensamheten dĂ€r och sĂ„ren frĂ„n förr gör henne sĂ„rbar. Utan att riktigt förstĂ„ hur, Ă€r hon plötsligt inblandad i en komplicerad kĂ€rlekshistoria som hon inte vet hur hon ska hantera. NĂ€r ett litet barn försvinner och sedan hittas död, troligen mördad, vĂ€nds tillvaron upp och ner.

Johanna börjar lÄngsamt inse att mÀnniskor hon tror sig kÀnna bÀr pÄ hemligheter precis som hon sjÀlv, hemligheter som gör det omöjligt att veta vem det egentligen gÄr att lita pÄ. Det finns avgrunder som inte syns, avgrunder som kan resultera i de mest fasansfulla handlingar.

Pia Hagmar har tidigare arbetat som bland annat hemsamarit, guide och journalist. Hon debuterade 1991 med Sara och Misty och har frÀmst skrivit hÀstböcker och detektivromaner. Boken Klaras vintersorg blev film 2010.