(196)

Kuolema ostaa paikkalipun

Hörbuch und E-Book


JÀnnitystÀ, juonittelua ja nokkelaa sanailua!

Uusi Hercule Poirot -mysteeri on kuin aikamatka arvoitusdekkareiden kultakaudelle kaikessa herkullisessa ennalta-arvaamattomuudessaan.

Maailman rakastetuin salapoliisi Hercule Poirot ja Scotland Yardin etsivÀ Edward Catchpool matkustavat Lontoosta Kingfisher Hillin kartanoon. HeidÀt on kutsuttu pelastamaan nuorta naista, jota syytetÀÀn murhasta.

Matkan kuitenkin keskeyttÀÀ eriskummallinen vÀlikohtaus, joka saa Poirotin pienet harmaat aivosolut hyrrÀÀmÀÀn. Ja sitten löytyy uusi ruumis, makaaberilla muistilapulla varustettuna. LiittyvÀtkö murhat toisiinsa? Ehtiikö Poirot löytÀÀ oikean murhaajan, ennen kuin syytön pÀÀtyy hirsipuuhun?

BrittilÀinen Sophie Hannah (s. 1971) on niittÀnyt kansainvÀlistÀ mainetta psykologisilla jÀnnÀreillÀ, joita on kÀÀnnetty yli 30 kielelle, televisioitu ja palkittu. HÀn on Agatha Christien perikunnan siunauksella ja tiukasti dekkarikuningattaren kultakauden hengessÀ kirjoittanut neljÀ uutta Hercule Poirot -mysteeriÀ: Nimikirjainmurhat (2014), Suljettu arkku (2016), Kolme neljÀstÀ (2018) ja Kuolema ostaa paikkalipun (2020). Hannah kertoo olleensa Christien vannoutunut ihailija viisivuotiaasta lÀhtien ja saaneensa tÀltÀ paljon vaikutteita. Rikoskirjallisuuden lisÀksi Hannah on julkaissut novelli- ja runokokoelmia ja riimitellyt englanniksi Tove Janssonin lastenkirjoja.