(1)

Kuolema tulee kello 12

E-Book


Konstaapeli Anatole Zare seisoo oven edessĂ€. Asunnossa asuu mies, jota Zare on jahdannut jo pitkÀÀn. Tohtori Hieronymus Hipposta epĂ€illÀÀn kauhistuttavista murhista – murhista, joissa viattomiin ihmisiin on istutettu malarian kaltaisia tappavia tauteja. Nyt Zare on varma, ettĂ€ hĂ€nellĂ€ on tarpeeksi nĂ€yttöÀ Hippoksen pidĂ€ttĂ€mistĂ€ varten. Mutta onko tohtori sen kaltainen mies, jonka tapaamisesta voi selvitĂ€ elossa?

Kuolema tulee kello 12 on jÀnnittÀvÀ novellikokoelma mestarilliselta rikoskirjailijalta, Outsiderilta eli Aarne Haapakoskelta.

Murhia, selvittÀmÀttömiÀ rikoksia, lÀhes kauhun puolelle kallistuvia kummallisia tarinoita... Outsiderin Horna-kirjat ovat taattua tavaraa jÀnnityskirjallisuuden ystÀville

Aarne Viktor Haapakoski (1904–1961), joka tunnettiin kenties parhaiten nimellĂ€ Outsider, oli suomalainen kirjailija ja toimittaja. Yli 2500 tarinaa uransa aikana kirjoittanut Haapakoski kĂ€ytti runsaasti eri salanimiĂ€. HĂ€nen tunnetuimpiin teoksiinsa lukeutuvat muun muassa Kalle-Kustaa Korkin seikkailut ja Pekka Lipposen seikkailut, joita julkaistiin 1940-luvulta lĂ€htien.