(0)

Kuoleman koirat

Hörbuch und E-Book


SiellÀ missÀ on ahneutta, on murhia.

Roy Grace sukeltaa mafiatyyliin hoidetun koirabisneksen synkkiin syövereihin.

Kun nuori maanviljelijÀ kohtaa tilallaan tunkeutujia, hÀn ei aavista seuraavassa hetkessÀ kuolevansa, saati sitÀ, miksi roistot

ovat valmiita tappamaan. Samaan aikaan toinen perhe hankkii ihanan koiran lemmikseen, mutta koiranhakumatkan tapahtumilla on pelottavat seuraukset pikkutytön elÀmÀÀn.

Rikosylikomisario Roy Grace huomaa pian, ettÀ tapahtumat ovat osa maanlaajuista rikosaaltoa. Julmat rikosliigat tekevÀt laittomalla koirakaupalla jopa suurempaa bisnestÀ kuin huumeilla. Tapausta selvittÀessÀÀn Roy Grace joutuu vastakkain harvinaisen hÀikÀilemÀttömien rikollisten kanssa.

BrittijÀnnityksen mestarin Peter Jamesin Roy Grace -dekkarisarjassa seurataan brightonilaispoliisin rikostutkimuksia ja hÀnen ajoittain traagisia tapahtumia sisÀltÀvÀÀ yksityiselÀmÀÀnsÀ. Kuoleman koirat on sarjan 19., itsenÀinen osa. Roy Grace -dekkareista tehdÀÀn Englannissa suosittua televisiosarjaa, jota esitetÀÀn myös Suomessa.

” Peter James kuuluu brittidekkaristien parhaimmistoon, ja on nĂ€in ollen myös yksi maailman parhaista.” – Lee Child

”Alan mestari ”– Daily Express

Peter James on yksi maailman suosituimmista rikoskirjailijoista. HÀn toimii lÀheisessÀ yhteistyössÀ Sussexin poliisin kanssa,

ja hÀnen kirjojaan on kiitetty siitÀ, ettÀ ne tarjoavat ainutlaatuisen autenttisen nÀköalan nykyaikaiseen poliisityöhön. James on palkittu yli 40 kirjallisuus- ja ÀÀnikirjapalkinnolla, ja hÀnen kirjojaan on kÀÀnnetty perÀti 38 kielelle ja myyty jo yli 30 miljoonaa kappaletta.