(280)

Kuvun alla

Hörbuch


JĂ€nnityksen kuninkaan suurromaani pahuudesta pikkukaupungissa

Chester's Millin pikkukaupungin ylle laskeutuu lÀpinÀkyvÀ voimakenttÀ, jota ei pysty lÀpÀisemÀÀn millÀÀn. Kupu laskeutuu niin nopeasti, ettÀ kukaan ei ehdi vÀistÀÀ sitÀ: lentokoneet lentÀvÀt pÀin, autot rÀjÀhtÀvÀt, ihmiset saavat ruhjeita ja perheet joutuvat toisistaan erilleen.

Dale Barbie Barbara, Irakin-sodan veteraani ja nykyinen kokki, joutuu tapahtumien keskipisteeseen, kun Yhdysvaltain presidentti nimittÀÀ hÀnet poikkeustilan johtajaksi. Mutta kuvun ulkopuolella ei ymmÀrretÀ, mitÀ kaupungissa on tekeillÀ. Kaksinaamaisella kaupunginvaltuutetulla James Big Jim RenniellÀ ei ole aikomustakaan luopua asemastaan Barbaran hyvÀksi. PÀinvastoin, hÀn kÀyttÀÀ tilaisuutta hyvÀkseen pönkittÀÀkseen valtaansa entisestÀÀn. Kaupunkilaiset alkavat jakautua kahteen leiriin sitÀ mukaa kuin pÀivittÀistarvikkeet hupenevat, ilmanlaatu heikkenee ja pikkukaupungin synkÀt salaisuudet alkavat nousta pintaan.

Stephen Kingin vaikuttava ja huikean jÀnnittÀvÀ suurromaani kuvaa osuvasti pikkukaupungin olemusta, inhimillisen pahuuden eri asteita sekÀ sitÀ kuinka nopeasti pÀÀllisin puolin sivistynyt yhteisö voi ajautua tÀydelliseen sekasorron tilaan.


Sprecher*in: Toni Kamula
Dauer: