(1)

Lek mer: CHARADER (PDF)

E-Book


Ebok, PDF-format

ISBN 9789188983732

Spela mera: Charader Àr ett underhÄllande spel som passar bÄde till middagsbjudningen och barnkalaset. Charaderna Àr uppdelade i fyra olika kategorier som tar upp allt frÄn Pippi LÄngstrump till svenska ordsprÄk. PÄ spelkortens baksida finns Àven enkla illustrationer för de allra minsta.

Recensioner:

"Charader Àr alltid knepigt. Det Àr svÄrt att hitta en bra balans för deltagarna. Det har Nicotext rÄdit bot pÄ genom en oerhört genomtÀnkt variant dÀr varje kort har allt frÄn en bild till svÄrare meningar att illustrera med kroppen. Just den hÀr blandningen av alternativ pÄ korten gör Spela mera: charader till ett av de bÀsta charadspelen UmeÄguidens testpatrull testat."

HÖGSTA BETYG

Betyg: 5/5

UmeÄguiden, 8 december 2018

"Kort med charader, pÄ ena sidan Àr det en bild och pÄ andra sidan finns text som lÀskunniga barn kan lÀsa. Under bilden stÄr ordet sÄ att barnen kan ge en ledtrÄd i form av första bokstaven. Ett mycket roligt spel som gÄr att spela med hur mÄnga deltagare som helst."

Betyg: 5/5

Tidningen Förskolan, nr 1, 2019

"Roligt spel med utrymme för egna regler som kan anpassas efter vilka som spelar. (...) Plus för mÄnga olika och roliga kategorier att ta sig an. (...) Det hÀr Àr ett spel med hög skrattfaktor och som passar alla. SlÀpp loss din inre teaterapa och kör."

BÄST I TEST!

Betyg: 5/5

Linköpings-Posten, 7 december 2018

"Bra spel om man vill skratta mycket. (...) Galet och roligt! Man fÄr göra mÄnga konstiga charader (...) till exempel göra en zombie som dansar macarena. (...) VÀldigt lÀtt och roligt familjespel. (...) Det Àr svÄrt att hÄlla sig för skratt."

Betyg: 4/5

Kamratposten, nummer 19, december 2018

"SÄ enkelt att barn som inte kan lÀsa kan vara med. De tittar i stÀllet pÄ kortens bilder och försöka gestalta vad de ser. (...) Ett spel som underhÄller och triggar sÄvÀl fantasi som tankeverksamhet i alla Äldrar."

Betyg: 4/5

Expressen, 7 december 2018

"Enkelt att förstÄ och det Àr alltid kul med charader. (...) Bra att varje kort innehÄller fyra charader att vÀlja mellan."

Aftonbladet, 15 december 2018

"Det Àr inte lÀtt att göra spel för riktigt smÄ barn. Men hÀr har man lyckats! (...) En skrattfest för barn och vuxna som enkelt kan följa med pÄ resan."

Betyg: 4/5

VĂ€sterbottens folkblad, 7 december 2018

"Spela mera: Charader Àr ett ovanligt spel dÄ det Àr minst lika underhÄllande för en vuxen som en treÄring. Det passar alltsÄ utmÀrkt passar till bÄde middagsbjudningen och barnkalaset. Charaderna Àr uppdelade i fyra olika kategorier som tar upp allt frÄn Pippi LÄngstrump till svenska ordsprÄk och pÄ spelkortens baksida finns Àven enkla illustrationer för de allra minsta. Hög underhÄllningsfaktor som det alltid bli nÀr det handlar om att man skall bjuda pÄ sig sjÀlv. Bra kvalitet pÄ korten i ett behÀndigt format för att ta med sig till vÀnner och bekanta."

Betyg: 4/5

SkÄnska dagbladet, 6 december 2018