(0)

Lentoasema

E-Book


Lentoasemalla sattuu ja tapahtuu, vuoden jokaisena pÀivÀnÀ ja vuorokauden ympÀri!

Tutustu kansainvÀlisen lentoaseman jÀnnittÀviin toimintoihin selkeiden tekstien ja hienojen kuvien avulla. Kirjassa esitellÀÀn myös moderni matkustajalentokone sisÀltÀ ja ulkoa. Tasokkaassa kotimaisessa lasten tietokirjasarjassa ovat aiemmin ilmestyneet Poliisiasema, Paloasema ja Rakennustyömaa.

Lentoasema on kuin kaupunki kaupungissa! SieltÀ löytyy matkustamiseen liittyvien palveluiden lisÀksi paljon muutakin tÀrkeÀÀ, kuten paloasema, lÀÀkÀrikeskus ja lentoasemapappi. Kirja kertoo myös, miten paljon nÀhdÀÀn vaivaa, jotta matkustaminen olisi jokaiselle miellyttÀvÀÀ ja turvallista. Esimerkiksi lapsille, liikuntaesteisille ja lemmikeille on jÀrjestetty omat palvelunsa. Kauppoja ja ravintoloita on tarjolla joka makuun, taidetta ja viihdettÀ unohtamatta.

Ajattele, ettÀ maailman vilkkaimman lentoaseman, Atlantan Hartsfield-Jacksonin kautta lentÀÀ lÀhes 90 miljoonaa matkustajaa vuosittain! Helsinki-Vantaan vastaava luku on 13 miljoonaa ihmistÀ, aikamoinen joukko sekin.

Rikosylikonstaapeli ja kirjailija Pasi Lönn on suosittujen lasten tietokirjojen lisÀksi kirjoittanut dekkareita sekÀ nuorille ettÀ aikuisille. Jussi Kaakinen on monipuolinen kuvittaja ja graafinen suunnittelija, jonka kÀdenjÀlki on tuttua lukuisista lasten, nuorten ja aikuisten kirjoista.