(0)

Luksus : Suomalainen osaaminen kilpailuetuna

E-Book


Kuinka Suomesta ponnistetaan kansainvÀlisille luksusmarkkinoille? MikÀ nostaa tavallisen tuotteen tai palvelun luksustasolle? Miten maailman vaativimmat asiakasryhmÀt voidaan tavoittaa ja hurmata?

MillÀ tahansa alalla toimiva suomalaisyritys voi kehittÀÀ toimintaansa kohti luksustasoa. TÀmÀ on osattu ja saatu toimimaan muualla, miksei siis meillÀkin? Luksus - suomalaisella osaamisella kilpailuetua antaa sekÀ evÀitÀ kÀytÀnnön yritystoiminnan kehittÀmiseen ettÀ tarjoaa visioita ja inspiraatiota kaikille luksusliiketoiminnasta kiinnostuneille.

Luksusosaamisen kasvattaminen on Suomelle valtava mahdollisuus, josta hyötyy koko kansantalous. Monien kotimaisten tuotteiden ja palvelujen lÀhtötaso on niin hyvÀ, ettÀ niistÀ on erinomaiset edellytykset jalostaa tÀhtituotteita, joilla voidaan kilpailla globaaleilla luksusmarkkinoilla kaikkein maksukykyisimmistÀ asiakkaista. Kirja haastaakin nostamaan Suomea uuteen nousuun kehittÀmÀllÀ kuluttajatuotteita ja -palveluja tekevien yritysten kasvua ja kansainvÀlistymistÀ.

Nina Broström on työskennellyt yli 20 vuotta toimittajana lehdistössÀ, televisiossa, radiossa ja verkkomedioissa. HelsingissÀ ja New Yorkissa vaikuttava vapaa toimittaja kirjoittaa ja bloggaa laaja- alaisesti taloudesta, politiikasta, lifestylestÀ ja ilmailusta.

Kristiina Palmgren ja Satu VÀkiparta ovat luksusliiketoiminnan kehittÀjiÀ ja konsulttitoimisto Greetings From Luxury Finlandin perustajia. He ovat toteuttaneet Suomen ensimmÀisen luksusklusteriohjelman yhdessÀ Hanken SSE:n kanssa. Kristiinan tausta on yrittÀjyydessÀ ja yritysvalmennuksessa, Satu puolestaan on yrittÀjÀ ja kahden kauden Helsingin kaupunginvaltuutettu.