(0)

Luova ote huippusuoritukseen

E-Book


Organisaatioissa trimmataan prosessit ja rakenteet kuntoon. Kovassa menossa kuitenkin helposti unohdetaan, ettÀ ihmisen tÀrkein työvÀline on hÀn itse. Ilman ihmistÀ ei organisaatioissa tapahdu mitÀÀn. Miksi siis laiminlyödÀ työvÀlineistÀ tÀrkein? ItsenÀ johtamista tarvitaan kaikkialla, missÀ on ihminen. Myös toisten ihmisten johtaminen perustuu itsensÀ johtamiselle.

Kirja tarjoaa mahdollisuuden saattaa itsensÀ johtaminen huipputasolle. Se on tarkoitettu oman alansa ammattilaiselle, joka jo hallitsee itsensÀ johtamisen perustaidot. TÀmÀ kirja johdattaa uudelle itsensÀ johtamisen tasolle - rÀjÀyttÀÀ tajunnan siitÀ, miten, milloin ja missÀ yhteydessÀ voi tehokkaimmin kÀyttÀÀ erilaisia (itsensÀ) johtamisen työkaluja.

Vastaavaa kokonaisesitystÀ ei ole Suomessa tarjolla, ei myöskÀÀn Suomen ulkopuolella. TÀmÀ kokonaisesitys tarjoaa uuden tavan johtaa itseÀÀn ja organisaatiotaan luovasti huippusuoritukseen.

Kirja tarjoaa runsaasti kÀytÀnnön esimerkkejÀ eri aloilta liike-elÀmÀstÀ taiteisiin. Se sisÀltÀÀ myös harjoituksia - erityisesti normatiivista ajattelua haastavia harjoituksia. Tavoitteena on auttaa lukijaa kehittÀmÀÀn sellaista perusasennetta, jonka avulla hÀn voi halutessaan löytÀÀ uusia nÀkökulmia tilanteessa kuin tilanteessa ja nÀin johtaa itseÀÀn ja organisaatiotaan luovasti huippusuoritukseen.