(35)

MILF - eroottinen novelli

Hörbuch und E-Book


"– Haluan nussia TeitĂ€, neiti Wilson.

Ennen kuin tajuaakaan, Jane makaa jo selÀllÀÀn vuoteella. Nickin otteet ovat vakaita, varmoja ja nopeita. Jane makaa kÀsivarret ojennettuina pÀÀnsÀ taakse, kÀmmenet kohti kattoa. Nick makaa hÀnen pÀÀllÀÀn ja auttaa hÀntÀ riisuutumaan, se sujuu muutamassa sekunnissa. Kun molemmat ovat alasti, Nick painautuu Janen ihoa vasten. Jane avaa reitensÀ, jotta Nick voi tulla mahdollisimman lÀhelle. Nick tarttuu hÀnen reisiinsÀ ja hyvÀilee hÀnen klitoristaan ja hÀpyhuuliaan kovalla, mÀrÀllÀ kalullaan."

Jane Wilson tietÀÀ, ettÀ oman pojan kÀmppÀkaverin himoitseminen on ristiriidassa periaatteita, oikeaa ja vÀÀrÀÀ, ystÀvÀttÀriÀ ja ennen kaikkea hÀnen ÀitiyttÀÀn vastaan, mutta hÀn ei voi sille mitÀÀn. EikÀ edes halua. Erottuaan Davidin isÀstÀ Jane yrittÀÀ keksiÀ pÀiviinsÀ ajankulua, joten hÀn tekee tuon tuostakin tikusta asiaa kÀydÀkseen nuorukaisten asunnolla. Kun David kerran myöhÀstyy sovitusta tapaamisesta, Jane jÀÀ kokonaiseksi tunniksi kahdestaan Nickin kanssa, jonka silmissÀ on seksikÀs pilke.

B. J. Hermanssonin taitavasti kirjoitetuissa novelleissa rosoisuus ja runollisuus kietoutuvat yhteen. Tekstien pohjalla oleva sÀvy saa lukijan pohtimaan ja kyseenalaistamaan yleisesti hyvÀksyttyjÀ kÀsityksiÀ, jotka usein liittyvÀt vallitseviin normeihin ja seksuaalisuuteen.