(2)

Mimmit 3

E-Book


Mimmit 3 pÀÀttÀÀ sykÀhdyttÀvÀn trilogian.

Hortensen ura muodinluojana New Yorkissa lÀhtee nousuun vaikutusvaltaisen ja upporikkaan Jelenan avulla, mutta mitkÀ mahtavat olla Jelenan todelliset syyt hyvÀntekevÀisyyteen? Gary kamppailee tunteidensa kanssa ja hÀÀlyy kahden naisen vÀlillÀ. Olisiko kauan suunniteltu Euroopan matka toivottu apu pariskunnan ristiriitoihin? Ray pitÀÀ Saint-Chalandin kylÀssÀ valtaa mafiatyyliin, eikÀ kukaan mahda hÀnelle mitÀÀn. Stellan Àiti on yhÀ turvassa sairaalassa, mutta joutuu hengenvaaraan, jos tohtori suostuu pÀÀstÀmÀÀn hÀnet kotiin, leijonan luolaan ja Rayn kynsiin. Stella ei kestÀ enÀÀ isÀnsÀ röyhistelyÀ. HÀn saa tuekseen liittolaisen, jolla on paljon hampaankolossa Rayta kohtaa. MikÀÀn ei kuitenkaan nÀytÀ uhkaavan sankari-Rayn asemaa.

Katherine Pancol syntyi vuonna 1954 Casablancassa, Marokossa. HÀn oli viisivuotias, kun hÀnen perheensÀ muutti Ranskaan. Pancol opiskeli kirjallisuutta ja työskenteli ranskan ja latinan opettajana sekÀ toimittajana muun muassa Paris Match- ja Cosmopolitan-lehdissÀ.

Pancolin esikoisromaani Moi d’abord ilmestyi vuonna 1979, ja sen jĂ€lkeen hĂ€neltĂ€ on julkaistu 18 teosta. Vahvoista ja persoonallisista naishahmoistaan tunnettu Pancol on yksi Ranskan myydyimmistĂ€ kirjailijoista, ja Suomessa hĂ€nen teoksiaan on myyty yli 100 000 kappaletta. Maaliskuussa 2021 ilmestynyt Parittelurituaaleja on Pancolin yhdeksĂ€s suomennettu romaani.