(501)

Muistatko minut?

Hörbuch und E-Book


Himoshoppaajan tekijÀn tÀysosuma

Kun Lexi herÀÀ sairaalassa, hÀ ei ole enÀÀ konttorirotta vaan bisnesnainen, jolla on miljonÀÀriaviomies. MitÀ ihmettÀ on tapahtunut? KihelmöivÀn hauska ja romanttinen kirja suosikkitekijÀltÀ!

Kun Lexi Smart herÀÀ sairaalassa auto-onnettomuuden jĂ€lkeen, hĂ€n luulee yhĂ€ elĂ€vĂ€nsĂ€ vuotta 2004 ja olevansa 25-vuotias huonohampainen konttorirotta, jolla on katastrofi poikaystĂ€vĂ€nĂ€. HĂ€n ei ole uskoa korviaan kuullessaan, ettĂ€ tosiasiassa vuosi on 2007, hĂ€n 28-vuotias kaunis osastonjohtaja –ja naimisissa hyvĂ€nnĂ€köisen miljonÀÀrin kanssa. Miten ihmeessĂ€ hĂ€n on saanut kolmessa vuodessa unelmaelĂ€mĂ€n? Lexi tosin ei muista tapahtuneesta mitÀÀn. Kaikki on kuitenkin varmasti ihan ihanaa, hĂ€n uskoo, kunnes saa tietÀÀ, ettĂ€ vanhat ystĂ€vĂ€t vihaavat hĂ€ntĂ€ ja kilpailija kĂ€rkkyy hĂ€nen työtÀÀn. Sitten kuvioihin ilmestyy boheemi komistus, joka pudottaa vielĂ€ yhden uutispommin hĂ€nen niskaansa!

Sophie Kinsella on englantilaisen Madeleine Wickhamin (s. 1969) pseudonyymi. Kinsella opiskeli Oxfordissa ja työskenteli taloustoimittajana ennen ryhtymistÀÀn kirjailijaksi. Huippusuositun Himoshoppaaja-sarjan pÀÀhenkilö Becky Bloomwood on hĂ€nkin taloustoimittaja, joka ironista kyllĂ€ ei onnistu pitĂ€mÀÀn omaa talouttaan kunnossa. Putiikit ovat tĂ€ynnĂ€ houkutuksia, ja hĂ€iden jĂ€rjestĂ€minen sekĂ€ lapsen saaminen saavat Beckyn keksimÀÀn parikymmentĂ€ ihan uutta tapaa kĂ€yttÀÀ rahaa
 Kerta toisensa jĂ€lkeen hĂ€n saattaa itsensĂ€ pinteeseen luottokortin vinkunan sĂ€estyksellĂ€. Becky ei kuitenkaan ole lannistuvaa sorttia, vaan on kehittĂ€nyt punaisen puolelta pelastautumisesta ihan oman taiteenlajinsa. Sophie Kinsella asuu Lontoossa miehensĂ€ ja neljĂ€n poikansa kanssa. Omien sanojensa mukaan hĂ€n on raha-asioissa hyvin sĂ€ntillinen. HĂ€nen siskonsa Gemma Townley on myös kirjailija.