(501)

Namiyan puodin ihmeet

Hörbuch und E-Book


MITÄ SINÄ VASTAISIT?

Kolme poliisia pakenevaa pikkurikollista piiloutuu hylÀttyyn kylÀkauppaan odottamaan aamua. Joukkion suunnitelmat menevÀt uusiksi, kun kaupan postiluukusta putoaa jo edesmenneelle puodinpitÀjÀlle osoitettu mystinen avunpyyntö.

Kolmikon ryhtyessĂ€ tutkimaan asiaa he tajuavat joutuneensa keskellĂ€ jotain poikkeuksellista – yhden yön ajan he ovat yhteyksissĂ€ menneeseen, kĂ€yden kirjeenvaihtoa avunpyytĂ€jien kanssa nykyajasta kĂ€sin, opastaen ja auttaen heitĂ€.

Maagisen yön aikana useamman ihmisen kohtalot punoutuvat yhteen, ja aamun valjetessa kenenkÀÀn elÀmÀ ei ole enÀÀ entisellÀÀn.

-----

"Uskomaton palapeli. [- -] Higashinon ote on kutkuttava ja etÀisen Àlyllinen, ja lukeminen haastaakin mukavasti ÀlynystyröitÀ."

Ilta-Sanomat

"Hurmaava palapeli. Sekatavarakauppa on kirjan keskiössÀ tavoilla, joiden kekseliÀisyyttÀ voi vain ihastella"

Seura

"Niin upea teos!! Todella antaisin 10 tĂ€hteĂ€, niin kirkkaasti loistaa monien muiden kirjojen ylĂ€puolella. Ă„Ă€nikirjaa oli myös ÀÀrettömĂ€n miellyttĂ€vĂ€ kuunnella, kiitos lukijalle."

Terhi / BookBeat-kÀyttÀjÀ

"
hienovaraiset yhteensattumat antavat tarinalle ihanan lÀmpimÀn sÀvyn. *****"

Kulttuuritoimitus.fi

-----

Namiyan puodin ihmeet on dekkaristina tunnetun Keigo Higashinon palapelimÀinen romaani, jossa on sydÀntÀ, yllÀtyksiÀ ja ripaus taikaa. Teos on ollut valtava menestys maailmalla, ja sitÀ on myyty yli 13 miljoonaa kappaletta. Kirja voitti ilmestymisvuonnaan Japanissa arvostetun Chuo Koron -kirjallisuuspalkinnon.

-----

© Keigo Higashino 2012, 2014

First published in Japan in 2012 by KADOKAWA CORPORATION, Tokyo.

-----

Cover Art by CoMix Wave Films Inc.