(0)

Negatiiviset tunteet tuottamaan

E-Book


Voiko ristiriitaisista ja negatiivisista tunteista löytyÀ hyödyntÀmÀttömiÀ bisnesmahdollisuuksia? Miten vastata sosiaalisessa mediassa leviÀviin ostoboikotteihin? Miten valjastaa asiakkaiden negatiiviset tunteet osaksi tuotekehitystÀ? Kirja esittelee työkaluja ja tekoja, joiden avulla kÀÀnnetÀÀn negatiiviset tunteet vaikuttaviksi asiakaskokemuksiksi ja työskentelyn tueksi.

Kirja soveltuu erityisen hyvin asiakasrajapinnassa, henkilöstön kehittÀmisen sekÀ viestinnÀn ja markkinoinnin parissa toimiville asiantuntijoille ja kaikille, joiden työssÀ vuorovaikutus yrityksen sisÀisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa on keskeistÀ.

Johtamisesta ja liiketoiminnan kehittÀmisestÀ on kirjoitettu paljon, mutta tunteiden rooli jÀÀ merkityksestÀÀn huolimatta usein kÀsittelemÀttÀ. Kirja tarjoaa aidosti tuoreen nÀkökulman ruuhkaiseen liikkeenjohdon kirjojen kenttÀÀn. SitÀ voi suositella johtajalle tai liiketoiminnan kehittÀjÀlle, joka haluaa valjastaa tunteet arvonluonnin vÀlineeksi.

- Antti Lönnqvist, johtaja, Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulu

Kirjassa pureudutaan sosiaalisessa mediassa kulovalkean tavoin leviÀviin negatiivisiin kokemuksiin. Se auttaa lukijaansa konkreettisten esimerkkien avulla ymmÀrtÀmÀÀn, miksi yritysten pitÀÀ ottaa tosissaan somessa leviÀvÀt viestit. Negatiivisista viesteistÀ rakentuva kriisitilanne on kuitenkin yritykselle aina ennen kaikkea mahdollisuus kÀÀntÀÀ negatiivinen kokemus positiiviseksi. Suosittelen!

- Minna Valtari, toimitusjohtaja, Someco Oy