(1)

Nova, Dante och utmaningen

Hörbuch und E-Book


Äntligen fĂ„r vi möta Nova och Dante igen! I den hĂ€r boken stĂ€lls Nova inför tvĂ„ stora utmaningar. Det har blivit dags för hennes dyslexiutredning, och sĂ„ ska hon och Dante vara med i en lagtĂ€vling. Nova Ă€r nervös. För allt. Varför sa hon att hon ville göra en utredning? Och varför sa hon ja till att tĂ€vla igen? TĂ€nk om Dantes ovilja mot dressyr kommer att förstöra för hela laget 


Det hÀr Àr del tvÄ i serien om Nova och Dante. Vi fÄr trÀffa Nova och hennes förÀldrar igen, och sÄ Dante förstÄs. Vi fÄr Àven lÀra kÀnna den lite mystiske Eddie nÀrmare. Kanske börjar Nova förstÄ varför det gÄr sÄ trögt i skolan? Och kanske vet Eddie nÄgot som kan hjÀlpa henne?

Fredrik Hardenborg har skrivit ett flertal ungdomsromaner. Han har ocksÄ skrivit spÀnningsserier för Storytel Originals. PÄ Nypon förlag har han gett ut serien om Nova och Dante, skriven tillsammans med Maja Hardenborg.

LÀttlÀsta böcker frÄn Nypon Àr ofta nÄgot kortare, har alltid ett lÀttare sprÄk och ett innehÄll anpassat för den tÀnkta lÀsarens Älder. Nypons böcker Àr indelade i sex nivÄer. Nova, Dante och utmaningen ligger pÄ nivÄ 3 av 6.