(0)

Office 2016 & Office 365: Word, Excel, Power Point & Outlook

E-Book


TÀmÀn kirjan avulla saat kaiken irti Office 2016 -paketista ja opit kÀyttÀmÀÀn mm. Skype-, Outlook-, Excel-, Word- ja PowerPoint-ohjelmia sekÀ hyödyntÀmÀÀn Office-ohjelmien vÀlistÀ tiivistÀ integraatiota. LisÀksi kirjassa esitellÀÀn Office 365 -palvelun toiminnot, jotta saat tÀyden hyödyn irti investoinnistasi.

Kirjan avulla opit muun muassa tallentamaan dokumentit ja muut tiedostot OneDrive-pilvipalveluun. Kun tiedostosi ovat tallennettuna pilveen, ne ovat turvassa siinÀkin tapauksessa, ettÀ tietokoneesi hajoaa. PilvessÀ tiedostot ovat myös kÀytettÀvissÀ niin tietokoneella, Àlypuhelimella kuin tabletillakin. LisÀksi asiakirjat ovat tÀllöin helposti jaettavissa työtovereiden tai ystÀvien kesken, joten voitte yhdessÀ valmistella esimerkiksi raportteja, esityksiÀ tai vaikka lomabudjetin.

Kirja on tÀynnÀ hyviÀ ohjeita ja vinkkejÀ, se on kirjoitettu selkeÀsti keittokirjan tapaan, ja sen jokainen sivu kuvaa yhtÀ toimintoa kyseisessÀ ohjelmassa. TÀtÀ hakuteosta kÀyttÀessÀsi sinun ei tarvitse lukea kokonaista kappaletta löytÀÀksesi etsimÀsi.