(8)

Över Atlanten

Hörbuch und E-Book


Ted Ljungs stora dröm har alltid varit att segla över Atlanten. Tillsammans med seglartjejen Sandra ger han sig ut på en resa längs med Europas kust och vidare mot Karibien. Ute till havs, där de är ensamma och helt utlämnade till naturens nyckfulla krafter uppenbarar sig deras okända och destruktiva sidor på värsta tänkbara sätt.

“Över Atlanten” är en spänningsroman om en man som vill uppfylla sin dröm till varje pris. Det är också en klockren skildring om de påfrestningar som uppstår i en relation under pressande och svåra yttre omständigheter, när stressen och oron gör att bara det mest innersta i personligheterna finns kvar. Med naturens urkrafter som bakgrund rör sig denna gripande och hänförande psykologiska berättelse snabbt mot den rafflande upplösningen.

“Författaren kombinerar ett rappt, effektivt historieberättande med några nya grepp vad gäller genre som gör det hela oförutsägbart. Författaren skapar nästan sin egen genre. Han lyckas verkligen skriva något mycket originellt och personligt. Som spelar efter sina egna regler.” /Jenny Bäfving, författare och lektör.


Sprecher*in: Ola Rapace
Dauer: