(1467)

Paras aika vuodesta

Hörbuch und E-Book


”Anna itsellesi joululahja jo etukĂ€teen ja lue tĂ€mĂ€ kirja.” Heat

"Kerta kaikkiaan mahtava ja hillittömÀn hauska! Lukukokemus joka panee harkitsemaan tarkoin ennen kuin rakastuu tÀnÀ jouluna. Kirja sai naurun kyyneleet virtaamaan pitkin naamaani!"

– The Writing Garnet

Joulun ihme on tapahtunut: tĂ€nĂ€ vuonna Emilyn ei tarvitse lĂ€hteĂ€ Lontoosta yksin joulunviettoon vanhempiensa luokse Skotlantiin – mukaan lĂ€htee hurmaava miesystĂ€vĂ€. Ei enÀÀ naljailua ikuisesta sinkkuudesta, ei sÀÀliviĂ€ katseita joulupöydĂ€ssĂ€. Mutta! Robert sĂ€rkee Emilyn sydĂ€men vain pari pĂ€ivÀÀ ennen joulua. EikĂ€ unikaan tule kun naapurissa ilakoidaan ÀÀnekkÀÀsti joka yö. Miten ihmeessĂ€ Emily tulee vielĂ€ palkanneeksi tuon raivostuttavasti virnuilevan naapurinsa, Evanin, vara-Robertiksi? HillittömĂ€n hauska matka vĂ€hĂ€n vinksahtaneen riemuperheen luo voi alkaa.

Joanna Bolouri on romanttisia komedioita kirjoittava brittikirjailija, jonka kirjailijaura alkoi 30-vuotiaana. Voitettuaan BBC:n kĂ€sikirjoituskilpailun hĂ€n siirtyi myyntityöstĂ€ kĂ€sikirjoittajien ja stand-up-koomikkojen tiimiin. Bolouri on kirjoittanut kuuden romanttisen komedian lisĂ€ksi artikkeleita ja kritiikkejĂ€ eri julkaisuihin. HĂ€n asuu Glasgow’ssa tyttĂ€rensĂ€ kanssa.