(23)

Partus

Hörbuch


Pikkuvauva katoaa mystisesti vaunuistaan keskellÀ kirkasta pÀivÀÀ. EpÀillÀÀn poikkeuksellista rikosta, joka jÀrkyttÀÀ maanlaajuisesti. Samoihin aikoihin nuori sairaalalÀÀkÀri Milla Vartiainen aloittaa koulutusjaksonsa Oulun yliopistosairaalan vastasyntyneiden teho-osastolla. Haastava työ ja henkilökohtaisissa suhteissa koetut vastoinkÀymiset ajavat Millan kriisiin, ja teini-iÀssÀ podetut mielenterveysongelmat nostavat pÀÀtÀÀn juuri silloin, kun hÀneltÀ vaadittaisiin vakaampaa tasapainoa kuin koskaan.

Vauvan katoamisella vaikuttaa olevan kytkös teho-osastoon, ja Milla aikoo selvittÀÀ sen hinnalla millĂ€ hyvĂ€nsĂ€. ÄkkiĂ€ hĂ€n huomaa joutuneensa keskelle painajaista ja kasvokkain sen tasoisen pahuuden kanssa, jollaista hĂ€n ei tiennyt olevan edes olemassa. Pian se tuntuu uhkaavan myös hĂ€nen lĂ€heisiÀÀn. SelviĂ€isikö hĂ€n jĂ€rjissÀÀn ajelehtiessaan ihmisyyden syvimmillĂ€ ja synkeimmillĂ€ vesillĂ€ - saati hengissĂ€?

Partus on erikoislÀÀkÀri Toni Ahon kolmas lÀÀketieteellinen trilleri Milla Vartiainen -kirjasarjassa, jonka ensimmÀiset osat Exitus ja Organus ovat olleet menestyksiÀ ja puhuttaneet ajankohtaisuudellaan.