(4)

Passiv inkomst? Ja tack!

E-Book


TÀnk om du kunde slippa oroa dig för pengar? Och istÀllet kunde skaffa dig en passiv inkomst som över tid hjÀlpte dig att bli ekonomiskt fri?

Vad skulle du göra dÄ? Kanske du skulle vilja ha mer tid för din familj och det du vill göra, istÀllet för det som chefen och banken vill?

Om du tycker det lÄter intressant sÄ Àr det hÀr en bok för dig. Det bÀsta Àr att det kan bli möjligt oavsett hur din ekonomi ser ut idag. Genom att investera din tid i nÀtverksförsÀljning och bygga upp en stabil organisation kan du skapa förutsÀttningarna för att du ska bli ekonomiskt fri. Om du samtidigt följer bokens 11-punktsplan för att bygga upp din egen förmögenhet kan du pÄ bara tvÄ Är skapa tvÄ stabila intÀktsströmmar.

TÀnk att fÄ betalt varje mÄnad utan att ge bort alla arbetstimmar eller att vara i en situation dÀr du visste att det, oavsett vad du gjorde, alltid kom in tillrÀckligt med pengar. Följer du rÄden i Passiv Inkomst? Ja tack! kan det bli din verklighet.

Författaren har sjÀlv gjort resan frÄn ett liv med vanlig mÄnadslön till ett liv med passiv inkomst och delar i denna bok med sig av sina bÀsta tips för att du ska lyckas. SÄ att du fÄr kunskap om alla prövningar du kommer utsÀttas för och kan styra undan i god tid. SÄ att din resa över bron som gÄr frÄn det vanliga livet över till ditt liv som ekonomiskt fri kan gÄ sÄ smidigt som möjligt.