(24)

Puuha-Pete - Dinopuisto

Hörbuch und E-Book


Viksulaan avataan uusi Dinopuisto, mutta Puskua pelottaa. Kun dinosaurusmallit nÀyttÀvÀt ihan elÀviltÀ liikkuessaan, Pusku tulee tyrkÀnneeksi hurjan triceratopsin kallionjyrkÀnteeltÀ alas. Onneksi Pete keksii keinon, jolla dino saadaan nostettua kuilusta. HÀnen ja kavereitten on kuitenkin ehdittÀvÀ hoitaa homma ennen kuin pormestari Madison saapuu puistoon vierailulle. Onnistuuko? Tietenkin!

Tule mukaan seikkailuun Puuha-Peten ja hÀnen ystÀviensÀ kanssa! Kaivuri, Pusku, Hyrre, Nosse, Anni, Kisu, Tipu, Tatu ja Putte ovat valmiina auttamaan KevÀtkylÀn asukkaita. Työn alla ovat muun muassa elÀinlÀÀkÀrin vastaanottohuone, KevÀtkylÀn Rakettien uusi kerhotalo sekÀ upouuden Dinopuiston avajaisten valmisteleminen. YhdessÀ hommat hoituvat. Korjataanko? Tietenkin!

Puuha-Pete on Keith Chapmanin luoma suosittu piirretty, jonka esittÀminen aloitettiin vuonna 1999. Sarja seuraa Puuha-Peten, hÀnen työkaverinsa Annin ja muiden naapuruston ihmisten elÀmÀÀ. Puuha-PetellÀ on koko joukko taitavia työkoneita, jotka auttavat hÀntÀ rakentamaan. TekemistÀ riittÀÀ, joten yhteistyö on tÀrkeÀÀ! RyhmÀn motto kuuluu: "Korjataanko? Tietenkin!"

Puuha-Peten tavaramerkki on Mattelin omistuksessa. Tavaramerkin kÀyttÀmiseen vaaditaan Mattel Europan lisenssi. © 2021 Mattel