(91)

Rakkauden voimakirja

Hörbuch und E-Book


Vapauta suurimman tunteesi voima!

Rakkaus on antanut Jutta Gustafsbergille ja Juha Rouviselle voimaa jo kauan ennen kuin he tapasivat toisensa ja heistÀ tuli pari. TÀssÀ kirjassa Jutta ja Juha kertovat sen, mitÀ he ovat oppineet ihmisen suurimmasta tunteesta - rakkaudesta ja miten he yhdessÀ hyödyntÀvÀt sen voimaa.

MitÀ paremmin ymmÀrtÀÀ rakkautta, sitÀ helpommin sen avulla voi lisÀtÀ onnellisuutta ja hyvinvointia jokapÀivÀisessÀ elÀmÀssÀÀn. HyvÀÀ tekevÀn rakkauden avulla voi sekÀ voimistaa itsetuntoaan ettÀ parantaa ihmissuhteitaan. Työkaluiksi tarjotaan niin asiantuntijoiden havaintoja kuin konkreettisia harjoituksiakin. Jutta ja Juha kannustavat Rakkauden voimakirjassa ihmisiÀ toimimaan rakkaudellisesti kaikilla elÀmÀn osa-alueilla. Rakkauden voima ei rajoitu parisuhteeseen vaan alkaa itsestÀ ja ulottuu koko ympÀröivÀÀn maailmaan. Maailman katsominen rakkauden silmin on elÀmÀntaito, jonka on osoitettu parantavan terveyttÀ ja lisÀÀvÀn onnellisuutta. Oivalluttava ja maanlÀheinen kirja on tarkoitettu kaikille, oli elÀmÀntilanne mikÀ tahansa. Avaamalla silmÀt rakkaudelle voi valita itselleen hyvÀÀ joka pÀivÀ!

Jutta Gustafsberg on hyvinvointiyrittÀjÀ ja fitness-valmentaja, joka valmistuu kesÀllÀ 2018 seksuaaliterapeutiksi. Juha Rouvinen on ihmislÀhtöisen palvelukehityksen asiantuntija, joka valmentaa sekÀ yrityksiÀ ettÀ julkishallintoa oppimista tehostavien ja merkityksellisyyttÀ parantavien menetelmien kÀytössÀ. Molemmilla on vuosien kokemus meditaatiosta ja tietoisuustaitojen kehittÀmisestÀ. He ohjaavat, luennoivat ja jÀrjestÀvÀt yhdessÀ retriittejÀ henkisen hyvinvoinnin eri osa-alueista.