(7)

Rasmus Nalle pelastaa joulun

Hörbuch und E-Book


On joulukuun ensimmÀinen pÀivÀ. Jouluaattoon on vielÀ 23 pÀivÀÀ aikaa! MitÀ seuraavien pÀivien aikana mahtaakaan tapahtua? Paljon, jos kysytÀÀn Rasmus Nallelta! Huikea jouluinen seikkailu alkaa, kun kaneli loppuu kaupoista. Rasmus Nalle pÀÀttÀÀ toivoa kanelia joulupukilta. SillÀ mitÀ joulu olisi ilman kanelia? Kirje pitÀisi kuitenkin saada perille Pohjoisnavalle. Mutta miten? Vaikuttaa siltÀ, ettÀ Rasmus Nallen ystÀvineen pitÀÀ suunnata kohti joulupukin maata!

Rasmus Nalle pelastaa joulun on ihastuttava jouluinen tarina, joka on kirjoitettu joulukalenterin muotoon.

Rasmus Nalle on ollut rakastettu hahmo vuodesta 1951 lÀhtien, jolloin ensimmÀiset Rasmus Nalle -sarjakuvat julkaistiin tanskalaisissa sanomalehdissÀ. Rasmus Nalle on perso letuille, ja hÀnellÀ on aina aikaa pitÀÀ lettukestit. YhdessÀ ystÀviensÀ Pingon, Pellen ja Kallen kanssa Rasmus seikkailee maailmalla Mary-nimisellÀ laivalla.

Carla Hansen (1906–2001) oli tanskalainen kirjailija. HĂ€n loi rakastetun Rasmus Nallen yhdessĂ€ miehensĂ€, kuvittaja Vilhelm Hansenin (1900–1992) kanssa. Rasmus Nallea julkaistiin alun perin tanskalaisissa lehdissĂ€ sarjakuvana, mutta pian valloittavan nallen elĂ€mĂ€stĂ€ ryhdyttiin painamaan myös kirjoja. Nykyisin Rasmus Nalle tunnetaan ympĂ€ri maailman.