(15)

Rasmus Nallen parhaat seikkailut

Hörbuch und E-Book


Rasmus Nalle sekÀ hÀnen uskolliset ystÀvÀnsÀ Pingo, Pelle ja Kalle ovat lÀhteneet merille Mary-laivallaan. Laiva vie heidÀt kohti uskomattomia seikkailuja. Vai mitÀ sanoisit saaresta, joka paljastuukin valaaksi? EntÀ jÀÀvuoresta ja pohjoisnavasta? He kohtaavat unohtumattomia muukalaisia, joista tulee kuitenkin ystÀviÀ. Muistiongelmainen norsu, lettuja varastavat apinat sekÀ oman ralliauton rakentaneet kengurut ovat vain muutamia niistÀ elÀimistÀ, joihin Rasmus Nalle ja kumppanit tutustuvat matkallaan. On aika nostaa ankkuri satamasta ja jatkaa kohti uusia seikkailuja!

Rasmus Nalle on ollut rakastettu hahmo vuodesta 1951 lÀhtien, jolloin ensimmÀiset Rasmus Nalle -sarjakuvat julkaistiin tanskalaisissa sanomalehdissÀ. Rasmus Nalle on perso letuille, ja hÀnellÀ on aina aikaa pitÀÀ lettukestit. YhdessÀ ystÀviensÀ Pingon, Pellen ja Kallen kanssa Rasmus seikkailee maailmalla Mary-nimisellÀ laivalla.

Carla Hansen (1906–2001) oli tanskalainen kirjailija. HĂ€n loi rakastetun Rasmus Nallen yhdessĂ€ miehensĂ€, kuvittaja Vilhelm Hansenin (1900–1992) kanssa. Rasmus Nallea julkaistiin alun perin tanskalaisissa lehdissĂ€ sarjakuvana, mutta pian valloittavan nallen elĂ€mĂ€stĂ€ ryhdyttiin painamaan myös kirjoja. Nykyisin Rasmus Nalle tunnetaan ympĂ€ri maailman.