(266)

Saari, joka repesi

Hörbuch und E-Book


Korppoo, sinne on moni kuollut.

Joona Keskitalon uusi Takamailla-trillerisarja matkaa pitkien hiekkateiden pÀihin seuduille, missÀ suomalainen mielenmaisema kukoistaa jÀÀrÀpÀisimmillÀÀn. Saari, joka repesi kertoo kahdestatoista askeleesta, jotka syöksevÀt Turunmaan saaristoidyllin tÀydelliseen kaaokseen.

MitÀ tapahtuu, kun pikkukylÀn juoppo ja ikuinen tunari saa vahingossa sankarin viitan harteilleen? EntÀ kun kylÀlle tÀrkeÀn vierasvenesataman uudeksi omistajaksi ilmaantuu nuori kaupunkilaisnainen, jonka jokainen yritys on pÀÀtynyt epÀonnistumiseen? Tai kun merestÀ löytyy venesataman entisen omistajan ruumis, mutta leski ei kyyneleitÀÀn mieheen tuhlaa?

Kehen kohdistuvat epÀilyt, kun ruumiita ilmaantuu lisÀÀ ja lÀhistöllÀ liikuskelee myös hÀmÀrÀperÀinen venÀlÀiskolmikko? Ja miten tÀhÀn kaikkeen liittyy Frank Sinatralla elÀmÀÀnsÀ ÀÀniraidoittava vanhus, joka on tullut Korppooseen kuolemaan, mutta ei tylsyyteen?

Joona Keskitalon Takamailla-trillerisarjassa matkataan pikkukyliin eri puolille Suomea, missÀ paikalliset yhteisöt setvivÀt rikoksia omin voimin ja kyseenalaisin keinoin. Sarjan jokainen osa on itsenÀinen kertomus omine jÀljittelemÀttömine hahmoineen.

Joona Keskitalo (s. 1992) on espoolainen kirjailija, jolta on aiemmin julkaistu huumebisnekseen ajautuvista koulukaveruksista kertova Tottelemattomat-rikosromaanitrilogia.