(0)

Snedtändning

E-Book


Kirres liv sätts på spel när jakten på en försvunnen flicka spårar ur.

Kirre Oskarsson, föredetta bankrånare och numera privatdetektiv, konfronteras av yrkesmördare, motorcykelgäng och knarklangare i jakt på en försvunnen flicka. Han blir själv villebråd i sökandet, och med hjälp av yrkesmördaren Dennis och den misslyckade polisen Finn måste han återigen navigera sin väg igenom Malmös mörka, undre värld.

“Snedtändning” den andra boken i Jörgen Hansens spänningsfyllda serie “Brottsplats Malmö”.

Brottsplats Malmö

Brottsplats Malmö är en serie deckare skrivna av krimonologen Jörgen Hansen. Böckerna utspelar sig i ett mörkt och farligt Malmö med avstickare till Köpenhamn och präglas av våld och brottslighet. Författaren använder sina erfarenheter som kriminolog från Sveriges största fängelser.

" ... Spänningen hålls oavbrutet på topp... en hårdkokt, väskriven kriminalroman" Ove B. Svensson, Bibliotekstjänst

"Ett mycket snabbt tempo med våldsamma händelser som avlöser varandra och håller en hög spänningsnivå. Personbeskrivningarna är väl genomarbetade och intressanta utan att bli överpretentiösa. Miljöskildringen är utmärkt och skapar stämningar som leder tankarna till de klassiska amerikanska deckarförfattarna . . . Mycket god underhållning.” Göran Antonsson Biblioteksrevy

Jörgen Hansen, f. 1957 i Helsingborg, är en svensk författare och kriminolog. Efter studier i juridik och rättssociologi i Lund arbetade han för Riksåklagaren och Brottsförebyggande rådet. Han har skrivet ett antal böcker, bland annat deckarserien Brottsplats Malmö om Kirre, en före detta bankrånare som blir amatördetektiv.