(7)

Tab dig hvor du vil

E-Book


Har du altid drĂžmt om flad mave, slankere lĂ„r, lĂŠkre arme eller en mindre numse? Men bliver de ekstra kilo siddende – uanset hvor sundt du spiser, og hvor meget du trĂŠner? SĂ„ er denne bog til dig. I "TAB DIG HVOR DU VIL" fĂ„r du fitnessekspert og bestsellerforfatter Anne Bechs kost- og trĂŠningsplaner, der er skrĂŠddersyet til at gĂžre noget ved netop dit Ăžmme punkt - pĂ„ bare 10 uger.

ANNE BECH har i sine 20 Är i fitnessbranchen trÊnet hundredevis af kvinder og ved, hvad der skal til, hvis du skal de stÊdige kilo til livs, uanset om de sidder pÄ mave, numse, lÄr eller arme. I "TAB DIG HVOR DU VIL" fÄr du et mÄlrettet 10 ugers forlÞb, der fjerner kiloene - en gang for alle. Du fÄr kost- og trÊningsprogrammer til netop din kropstype og alle de sunde opskrifter og effektive Þvelser, du skal bruge for at fÄ drÞmmekroppen pÄ bare 10 uger.

ANNE BECH er personlig trĂŠner, fitness-ekspert og kendt fra tv og radio. Hun har vĂŠret i fitnessbranchen i 20 Ă„r og er forfatter til bestsellerne ‘Guide til gudindekrop’, ‘Bikini Bootcamp’, ‘Fit pĂ„ 100 dage’ og ‘Toptrimmet pĂ„ 12 uger’.