(0)

Tahdon Voimaa

E-Book


Riitta Veijalainen kuulee pÀivittÀin erilaisia tarinoita. TÀmÀ on hÀnen oma tarinansa liikuntaa vihaavasta liikuntaa rakastavaksi ihmiseksi. Kirja ei ole liikunta- tai ravinto-opas vaan tarina psyykkisestÀ matkasta liittyen elÀmÀnmuutoksiin. Kirjoittajan oma tarina kertoo sen, millÀ henkisillÀ voimavaroilla hÀn itse on ottanut liikunnan ja muun terveellisen elÀmÀn omakseen ja sen myötÀ pudottanut 40 kg painoa parissa vuodessa.

Kirja on kirjoitettu esimerkiksi kaikille, joille koulun jumppatunnit, Cooperin testit ja hiihtokilpailut olivat silkkaa kidutusta, mutta jotka ovat aikoneet uskaltaa pÀÀstÀÀ irti nÀistÀ menneisyyden kokemuksistaan. Kirja sopii innostuksen lÀhteeksi myös kaikille niille, jotka haluavat tehdÀ muita muutoksia elÀmÀssÀÀn ja etsivÀt keinoja toteuttaa niitÀ.

Ihmeiden aika ei ole, mutta ihmeetkin vaativat usein tekoja. Tahdon Voimaa kertoo tahdonvoimasta viedÀ lÀpi tavoitteita, joiden toteutus on vaatinut alussa suurta uskoa ja sisua jatkaa alkuhankaluuksista huolimatta. Kirja on tarina uskosta tavoitteisiin, sitkeydestÀ ponnistella niitÀ kohti ja iloita etenemisestÀ ja voitoista. Se kertoo omien rajojen rikkomisesta ja toisaalta nöyrtymisestÀ sille, ettÀ aina ei elÀmÀ etene omien aikataulusuunnitelmien mukaan.