(0)

Tuli perheen alla

E-Book


HyvÀsti kaunis elÀmÀ, nyt on tuli joka perheen alla!

Ei ole helppoa olla autokauppiaan poika, varsinkin jos pahvipÀinen isÀ on antanut nimeksi Alfa-Romeo. Alfa-Romeo eli Allu kokee syntyneensÀ vÀÀrÀÀn perheeseen.

13-vuotiaan neropatin tylsÀ kesÀloman aloitus saa vauhtia, kun naapurissa asuvan Jukkis Janatuisen ja Tipsu -koiran reviirille tunkeutuu salaperÀinen mies menneisyydestÀ, joka kylvÀÀ pelkoa ja tuhoa ympÀristöönsÀ. SekÀ Jukkiksen ettÀ Tipsun perheeseen on tulossa jÀlkikasvua, mikÀ muuttaa tilanteen entistÀ vaarallisemmaksi.

Ja vielÀ kun lemilÀinen moottoripyörÀjengi McRedPotatoes lyö tyhmÀt pÀÀnsÀ yhteen kansainvÀlisen suuruudenhullun megarikollisen kanssa, on soppa valmis rÀjÀhtÀmÀÀn.

Onneksi ÀlykÀs Aksu uusine ystÀvineen on edes hidastamassa karmean suunnitelman toteutumista. Menossa mukana PÀin Porkkalaa ja TÀysillÀ metsÀÀn -kirjoista tuttujen Jukkiksen ja Tipsun lisÀksi Otso ja Jassu.

Vantaalaisen kirjailijan Ansu KivekkÀÀn teosten aihepiirit liittyvÀt usein nuoriso- ja alakulttuureihin sekÀ lÀhiöelÀmÀÀn, joita hÀn kÀsittelee lÀmmöllÀ. KivekÀs kertoo löytÀvÀnsÀ inspiraatiota ja huumoria arkisista tilanteista ja harrastaa salakuuntelua mm. busseissa, junissa ja kahviloissa. HÀnen tuotantoonsa sisÀltyy mm. kiitettyjÀ ja palkittuja nuortenromaaneja, lastenkirjoja sekÀ rikos- ja jÀnnityskirjallisuutta aikuisille.