(4)

Tulkaa pian, tohtori!

E-Book


Tohtori Stefan Frank tutustuu vaativaan ja terÀvÀpÀiseen vanhaan potilaaseensa Olga Volkoviin, ja pelastaa tÀmÀn laitoshoitoon joutumiselta. Tohtori Frank lupaa auttaaa vanhaa rouvaa hÀdÀssÀ kuin hÀdÀssÀ, ja pian hÀn saakin erikoisen puhelun poliisiasemalta. Olga Volkov on pidÀtetty, ja kieltÀytyy puhumasta kenellekÀÀn muulle kuin lÀÀkÀrilleen. Millaiseen pinteeseen Olga on saattanut itsensÀ?

Mahtirouva Olgan ja sanfranciscolaisen katujengin tarinat kietoutuvat yhteen viihdyttÀvÀssÀ kertomuksessa, jossa tavataan myös onneaan Yhdysvalloista etsivÀ meksikolainen Jose ja jengielÀmÀÀn ajatunut poliisin tytÀr Laura. Kuinka nuoripari löytÀÀ tien turvalliseen elÀmÀÀn, ja kuka pitÀÀ huolta moniin seikkailuihin ajautuvasta leskirouva Olgasta?

Sairaala San Franciscossa on kirjasarja tĂ€ynnĂ€ tunnetta! Alunperin 1980-luvulla julkaistut romanttiset tarinat liittyvĂ€t sairaalamaailmaan – ja tohtori Stefan Frank pÀÀsee todistamaan monia jĂ€nnittĂ€viĂ€ rakkaustarinoita.

Tuija Lehtinen (s. 1954) on rakastettu kirjailija, joka on tunnettu erityisesti nuortenkirjoistaan. Uransa alkuvuosina hÀn kirjoitti myös Kolmiokirjan romanttisia lukemistoja.