(12)

Uskaliaat 6: Kovempaa

Hörbuch und E-Book


"Mies voihki, mutta Bodil oli tÀysin varma, ettÀ mies voisi milloin tahansa nousta vastarintaan ja estÀÀ hÀntÀ tekemÀstÀ sitÀ, mitÀ oli tekemÀssÀ. Se, ettÀ hÀn mukautui ja sopeutui Bodilin vÀkivaltaisuuteen, sai tÀmÀn rÀjÀhtÀmÀÀn raivosta, ja kun mies makasi lattialla selÀllÀÀn, Bodil lÀimÀisi miestÀ."

Johtaja Bodil Eriksen saapuu yksinÀÀn hÀnen ja veljensÀ Christianin yhteiselle kesÀmökille Pohjanmeren rannalle pitÀÀkseen pienen ajatustauon hetkeÀ ennen hÀitÀÀn varakkaan Ibin kanssa. Raivostuttava ja komea puuseppÀ Bue Ravn ilmestyy remontoimaan taloa. Bodilin mielestÀ mies ottaa itselleen aivan uskomattomia vapauksia, ja raivostunut Bodil yrittÀÀ nÀyttÀÀ miehelle kaapin paikan. HÀn ei onnistu siinÀ, ja jÀnnitteet heidÀn vÀlillÀÀn tiivistyvÀt, samalla kun ukkosta enteilevÀ, painostava ilma on lÀhes sietÀmÀtöntÀ. RÀjÀhdys on vÀistÀmÀtön.

Kauniissa, perintönÀ kulkevissa kesÀmökeissÀ GrÄ Klitin lÀhellÀ asukkaat hengittÀvÀt Pohjanmeren tuoksuja ja nauttivat auringosta, kuten perheet ovat tehneet sukupolvesta toiseen. ElÀmme 1960-luvun loppua, ja ilmassa on levottomuutta ja outoa vapautta, mikÀ synnyttÀÀ odottamattomia jÀnnitteitÀ. Erotiikan mullistava voima on vastustamaton, ja uskaliaiden mökkilÀisten elÀmÀt muuttavat tÀysin suuntaansa. He kokevat uusia seksin muotoja, uusia rakkaussuhteita ja huomaavat elÀmÀnsÀ muuttavan kurssia.

Uskaliaat on kuusiosainen eroottinen sarja.

Ane-Marie Kjeldberg (s. 1960) on tanskalainen kirjailija, toimittaja ja kirjoittamisen valmentaja.