(581)

Vain yksi salaisuus

Hörbuch und E-Book


Menestyssarjan uusi kihelmöivÀn vangitseva osa Vain yksi salaisuus on tÀÀllÀ!

Simona Ahrnstedtin Vain yksi salaisuus on kiihkeÀ romaani vahvoista naisista, salaisuuksista, skandaaleista ja draamasta jonka kÀÀnteet kuljettavat lukijaa mantereelta toiselle.

Alexander De la Grip on rikkaan aatelisperheen nuorin poika, jolle on kertynyt mainetta turmeltuneena seurapiiriplayboyna. TyrmÀÀvÀn hyvÀnnÀköinen hurmuri vaihtaa naista yhtÀ usein kuin paitaa. Niin kauan kuin juhlat jatkuvat eikÀ vauhti pysÀhdy, tyhjyydentunne ei pÀÀse yllÀttÀmÀÀn. Kun Alexander tapaa raivokkaan temperamenttisen mutta kauniin lÀÀkÀrin, pÀÀttÀÀ hÀn oitis: Isobel on hÀnen seuraava valloituksensa. Hinnalla millÀ hyvÀnsÀ.Isobel SÞrensen on toiminut sota-alueilla ja pakolaisleireissÀ kenttÀlÀÀkÀrinÀ ja nÀhnyt kaiken. Oli katastrofitilanne mikÀ tahansa, hÀn pysyy viileÀn rauhallisena ja ammattimaisena. Mutta kun Isobel saa selville, ettÀ hÀnen kutsumustyönsÀ, voittoa tavoittelematon avustusjÀrjestö, on rahavaikeuksissa koska joku tarkoituksella panttaa rahoitusta, Isobel menettÀÀ tÀysin malttinsa. Onko Alexander kaiken takana? Ja vain siksi ettÀ Isobel on ainoa nainen, joka koskaan on kÀskenyt hÀnen painua helvettiin? "Simona Ahrnstedt tuntee genrensÀ odotukset kuin omat sormensa ja tÀyttÀÀ nuo toiveet taitavasti ja viihdyttÀvÀsti flirttipilkettÀ silmÀkulmassaan. Vauhti on huimaa, juonittelu rÀikeÀÀ, pariskuntien vÀlinen kemia kihisee niin makuuhuoneessa kuin sen ulkopuolellakin." - Sydsvenska Dagbladet Sarjassa on aiemmin ilmestynyt itsenÀinen osa Vain yksi yö (2018).

Simona Ahrnstedt (s. 1967) on syntyjÀÀn tsekki, nykyisin Tukholmassa asuva psykologi. AhrnstedtistÀ on tullut Ruotsin romanttisen kirjallisuuden uusi kuningatar sekÀ puhenainen kirjoille, joita naiset kirjoittavat naisista - ja naisille. Ahrnstedtin viihdyttÀvÀt lukuromaanit ovat hyvin kirjoitettuja, vetÀviÀ ja seksikkÀitÀ tÀynnÀ vahvoja naisia, huumoria, toimivaa dialogia, modernia Tukholmaa, rakkautta, romantiikkaa, juonittelua ja kostoa. Ahrnstedt asuu Tukholman lÀhistöllÀ kahden teini-ikÀisen lapsensa kanssa.