(0)

Väsyneet naiset : Kirja näkymättömän työn sankareille

Hörbuch und E-Book


"Mä hoidan sen kyllä."

Väsyneitä naisia on kaikkialla. He hoitavat työpaikan pikkujoulut, ystävän huolet, futisjoukkueen mokkapalabuffetin, parisuhdeterapian sekä omat orgasminsa ja hautajaisensa.Milloin sitä saisi levätä?

Miksi me suomalaiset naiset olemme huokailevia, aina vähän väsyneitä stressipalloja, vaikka kaikki on paremmin kuin koskaan ja meillä on melkein täyden euron palkkakin? "Tasa-arvon mallimaassa" naiset laittavat järjestykseen niin työt, kodin, lasten harrastukset, vanhenevat vanhemmat, perennat kuin puolison sosiaalisen elämänkin. Sukellus naisten arkeen paljastaa, kuinka maailman onnellisimmassa maassa naista voi väsyttää niin moni muukin asia kuin kotityöt.Väsyneet naiset on herättelevä ja kaikella lempeydellä kirjoitettu manifesti uupuneille vastuunkantajille. Se ei tarjoa itseapukirjojen mukahelppoja ratkaisuja mutta auttaa ymmärtämään, mistä kaikkialta muutoksen voi aloittaa. Sitten kun jaksaa.

Somessa Valeäidin nimellä jo 13 vuotta vaikuttanut Hanne Kettunen (s. 1983) on neljän lapsen äiti, kokenut liiketoimintakonsultti ja pari hassua kertaa saikulle asti uupunut nainen, joka nauttii arjestaan mutta ei osaa päästää irti to do -listastaan.