(452)

Vems resa?

E-Book


Stina Wirséns populÀra serie har nu fyllt tio Är och dÄ tar en yngre generation Vemdjur vid. Med lika delar humor och dramatik skapas semesterunderhÄllning för stora och smÄ, nÀr lilla Hund ska ut och resa.

Lilla Hund ska Äka pÄ semester med sin pappa och Nallegrisen. Packa vÀska och flyga flygplan, bada och vara lediga hela dagarna. Det ska bli sÄ spÀnnande!

Finns det nĂ„gra kompisar pĂ„ semestern? Ja, det finns en igelkott som vill leka. Men vad sĂ€ger hon för nĂ„got? ”Bonjour” och ”Merci”? Lilla Hund förstĂ„r inte ett skvatt ...

Snart har lilla Hund och igelkotten jÀttekul tillsammans, fast de inte förstÄr vad den andra sÀger.

Och nÀr semestern Àr slut, har det börjat tvÄ nya barn pÄ lilla Hunds förskola dÀr hemma. De pratar inte heller svenska. Men det gör inget, för lilla Hund vet ju hur man leker pÄ alla sprÄk!

Med lika delar humor och dramatik skapar Stina Wirsén berÀttelser att lyssna till och prata om för stora och smÄ. Med fingertoppskÀnsla och genuint barnperspektiv tecknas vardagstrassliga situationer som bÄde vuxna och barn kÀnner igen sig i.

Stina Wirséns Àlskade Vemdjur har fÄtt tillskott av en ny generation smÄ, som skapar nya berÀttelser. LÀs ocksÄ Vem Àr stor?, Vems syskon? och Vem stör?.