(16)

Vulkanen och monsterbrandbilen

E-Book


Vad Ă€r bĂ€ttre Ă€n en monstertruck? TRE grymma monsterfordon sĂ„ klart! NĂ€r ett vulkanutbrott hotar staden Ă€r alla medel – och fordon – tillĂ„tna för de smĂ„ hjĂ€ltarna Ivar och Charlie. För att klara uppdraget krĂ€vs en uppgraderad monstertruck, en superstark traktor och vĂ€rldens största brandbil – det kraftfulla slĂ€ckningsfordonet Stora Vind.

NĂ€r bĂ€stisarna Ivar MacPliv och Charlie MacBling blir osams finns det bara en sak att göra för att stĂ€lla allt tillrĂ€tta. Med hjĂ€lp av sina enorma monsterfordon mĂ„ste de utföra det ena hjĂ€ltedĂ„det efter det andra för att rĂ€dda staden undan ett vulkanutbrott. Men för att klara det behöver de monsterfordon utöver det vanliga 


VARNING FÖR SPOILERS!

Vi snackar alltsÄ en uppgraderad monstertruck med larvfötter och plog, en urstark monstertraktor med dubbla hjulpar och en enorm brandbÄt. Och sist men absolut inte minst: monsterbrandbilen Stora Vind.

Va?

Just det: en ombyggd stridsvagn med dubbla jetmotorer frÄn en MiG-21 som kan slÀcka vilken eld som helst. Vad vÀntar du pÄ? SlÄ dig ner i förarsÀtet och kööööör!

Författaren Daniel Sjölin och illustratören Simon Jannerland följer upp Stormen och monstertrucken med Ànnu ett fartfyllt Àventyr frÄn början till slut.