(1055)

Z i betyg

Hörbuch und E-Book


Sommarlovet nÀrmar sig och Zombie lÀngtar efter lata dagar. Men han Àr nÀstan sÀker pÄ att hans förÀldrar kommer skicka ivÀg honom pÄ Zombies vÀrsta mardröm: lÀger. Ni vet, eftersom förÀldrars största uppgift Àr att förpesta tillvaron för sina barn. Men kanske kommer de Àndra sig om han skriver en uppsats om hur mycket han Àlskar lÀger? En bra plan. Men för en zombie med otur Àr det dömt att misslyckas.

Inget Ă€r för skruvat i MinecraftvĂ€rlden. Zombie försöker sitt bĂ€sta med att undvika lĂ€gerskola pĂ„ sommarlovet, men pĂ„ nĂ„got sĂ€tt misslyckas han med alla försök. Till och med nĂ€r han försöker att misslyckas, sĂ„ misslyckas han. Det hĂ€r Ă€r en knasig och rolig berĂ€ttelse i dagboksform om en vardag mĂ„nga barn kan kĂ€nna igen – bĂ„de frĂ„n spelet och frĂ„n livet!

Hegas böcker – lĂ€tta att lĂ€sa. SvĂ„ra att motstĂ„.

Copyright © 2023 Zack Zombie Publishing LLC

Minecraft Àr ett registrerat varumÀrke som Àgs av Mojang Synergies AB och dess respektive Àgare. Denna bok Àr emellertid ett inofficiellt fan fictionverk. Alla karaktÀrer, namn, platser och sÄ vidare, som beskrivs i boken Àr varumÀrkesskyddade och Àgda av respektive Àgare. Boken Àr sÄledes inte nÄgon officiell licensprodukt och har ingen koppling till Mojang AB eller till nÄgon annan till Minecraft knuten rÀttighetsinnehavare.

Minecraft Âź/TM & © 2009–2016 Mojang.