(54)

Alt for evigt

E-book


"Jeg lukkede Þjnene hÄrdt i og lagde pÄ. Nu forlod jeg Rush. Mit hjerte gik midtover ved tanken (
) Jeg vidste godt, at det ville vÊre mest voksent at efterlade et brev til Rush, men jeg var for vred pÄ ham lige nu (
) Ingen sÄ mig, da jeg forlod huset og steg ind i taxaen. Det var jeg taknemmelig for. Jeg havde ikke lyst til at skulle forklare. Det burde heller ikke vÊre nÞdvendigt."

Det har ikke altid vÊret lige nemt for Blaire og Rush. Dramatiske begivenheder i familien og en meget uventet graviditet har tvunget dem til at se hinanden og fremtiden i Þjnene og tage et valg om, hvorvidt det skal vÊre dem for evigt. Deres kÊrlighed er stÊrkere og mere hed og lidenskabelige end nogen sinde fÞr, og med baby og bryllup i vente ser alting endelig ud til at flaske sig for Rush og Blaire - de er klar til at slÄ sig ned i Rosemary Beach og stifte familie.

Men Rushs loyalitet og kÊrlighed til sÞsteren Nan kommer endnu en gang til at sÊtte forholdet pÄ en alvorlig prÞve, og hun krÊver Rushs tid og opmÊrksomhed i en grad, der denne gang kan komme til at betyde liv eller dÞd. Blaire mÄ nu gÞre op med sig selv, om hun kan gifte sig med en mand, der ikke kun sÊtter hende, men ogsÄ deres fÊlles barn i anden rÊkke, nÄr livet viser sig fra sin grimmeste side.

Alt for evigt er efterfÞlgeren til Alt for mange hemmeligheder og Alt for tÊt pÄ i Abbi Glines' populÊre 'Rosemary Beach'-serie.

Abbi Glines (f. 1977) er en amerikansk forfatter med flere populÊre serier bag sig, og hendes bÞger har ligget nr. 1 pÄ bestsellerlisterne hos bÄde New York Times, USA Today og Wall Street Journal. Hun bor i Alabama i USA med sin familie.



4.2

54 ratings

Gry

25/01/2024

har lĂŠst den for 5 gang og den er stadig lige god