(0)

Alt om Virginia Woolf - del 3

audiobook


I det tredje afsnit sĂŠtter Lise Lotte Frederiksen fokus pĂ„ Woolfs essays, heriblandt ‘A room of one’s own’ (‘Eget vĂŠrelse’) og det senere hen berĂžmte teaterstykke ‘Orlando’.

I denne podcast fortÊller Lise Lotte Frederiksen med sin velkendte nerve og sans for detaljer om Virginia Woolf - den mÄske stÞrste moderne kvindelige forfatter. Woolf er anerkendt for at vÊre forud for sin tid i bÄde indhold og skrivestil og fik sit store folkelige gennembrud med romanen, Mrs. Dalloway (1925). Du skal hÞre om Woolfs opvÊkst og Êgteskab, om hendes inspiration og kreative proces, og sÄ bliver nogle af Woolfs stÞrste og mest betydningsfulde vÊrker naturligvis gennemgÄet.

LISE LOTTE FREDERIKSEN ser fĂžrst og fremmest sig selv som formidler og har en stor kĂŠrlighed til litteraturen, ikke mindst klassikerne.

Hun er cand.mag. i dansk, engelsk og teatervidenskab og har undervist det meste af sit liv. De seneste Är har hun primÊrt holdt foredrag om litteratur og gÄet litterÊre byvandringer i europÊiske byer.