(150)

Anna omassa kodissaan

audiobook & e-book


Anna uuden edessÀ.

Annan ja lÀÀkÀriksi valmistuneen Gilbertin on pian mÀÀrÀ mennÀ naimisiin ja aloittaa uusi, yhteinen elÀmÀ talossa meren ÀÀrellÀ. Uusi elÀmÀ tarkoittaa myös uusia yllÀtyksiÀ, uusia haasteita sekÀ tietysti uusia naapureita.

Ilo ja suru ovat jÀlleen lÀsnÀ, kun Anna valmistautuu Àitiyteen ja kohtaa odottamattoman menetyksen. Uusista naapureista kasvaa Annalle rakkaita ystÀviÀ, joihin hÀn tukeutuu vastoinkÀymisissÀ. Anna ja Gilbert oppivat paljon myös toisistaan ja rakkautensa kyvystÀ kantaa heidÀt yli vaikeuksien.

Vihervaaran Anna-sarja on tÀydellinen sekoitus nostalgiaa, romantiikkaa ja ajatonta viisautta. Se on tarina kasvamisesta, uusiin haasteisiin tarttumisesta ja ystÀvyydestÀ, joka kestÀÀ lÀpi elÀmÀn myrskyjen.

L. M. Montgomeryn (1874–1942) Vihervaaran Anna ja Runotyttö -kirjat ovat kaikkien aikojen tunnetuimpia tyttökirjoja. Kirjoista on tehty useita televisio- ja elokuva-adaptaatioita, esimerkiksi Netflixin Anna, a lopussa. Montgomery ammensi kirjoihin inspiraatiota omasta lapsuudestaan kanadalaisella Prinssi Edwardin saarella.


Narrator: Mia Renwall
Duration: