(2)

At turde elske en fremmed / Gamle flammer, nyt talent / Stemmen fra fortiden

E-book


At turde elske en fremmed

Divya kommer fra en meget traditionel, indisk familie og har opfÞrt sig som den gode datter nÊsten hele sit liv. Hun drÞmmer om selv at trÊffe sine valg i livet, men det er svÊrt at gÄ imod sin families Þnsker, nÄr hun elsker dem sÄ hÞjt. Da hun fÄr chancen for at smage friheden og gÞre det, hun har drÞmt om, slÄr hun til 


Gamle flammer, nyt talent

Eden Voss var pÄ vej fremad i musikbranchen, men hendes stjernedrÞmme blev afbrudt, da hendes kÊreste og pladeselskabsdirektÞr, Blaine Woodson, blev presset af bestyrelsen til at satse pÄ en anden sangerinde. Nu er Blaine tilbage og har brug for Edens talent som sangskriver. De er begge opsat pÄ at holde forholdet rent professionelt denne gang. Men ingen af dem kan fornÊgte det eksplosive begÊr, der opstÄr, nÄr de er i nÊrheden af hinanden.

Stemmen fra fortiden

Cass har aldrig glemt den collegekÊreste, der knuste hendes hjerte og gjorde hende fast besluttet pÄ aldrig mere at forelske sig. SÄ det er med bÊvende hjerte, hun ser sin ungdomskÊreste vende tilbage i sit liv - denne gang tilmed som forretningskonkurrent!