(0)

Bella Toscana

audiobook & e-book


”Et hus i Toscana”, Frances Mayes’ bog om de fĂžrste Ă„r i det gamle hus Bramasole uden for byen Cortona, blev en stor succes over hele verden.

I ”Bella Toscana” fortsĂŠtter hun sin beretning om det sĂžde liv i Italien, om menneskene, vinen, maden, naturen og kunsten. Hendes centrum er igen bjergbyen Cortona og Bramasole, der efter otte Ă„r stadig krĂŠver store renoveringer, og haven der sĂ„ smĂ„t begynder at ligne et paradis. Hun er ogsĂ„ pĂ„ udflugter til Sicilien, Venedig og rundt om Lago Trasimeno, og pĂ„ vejen besĂžger hun bĂ„de kirker og restauranter. Mad og vin er vigtige indslag i hverdagen. Frances Mayes indvier os desuden i et par af sine egne, lĂŠkre opskrifter.

Vi oplever i glimt hendes tilvÊrelse og familie i USA som en kontrast til det fredelige liv under Italiens sol med venner og hÄndvÊrkere.

”Bella Toscana” udkom fĂžrste gang pĂ„ dansk i 2001.

Frances Mayes er forfatteren bag klassikeren ”Et hus i Toscana”, som var pĂ„ New York Times bestsellerliste i mere end to og et halvt Ă„r og blev til en film med Diane Lane i hovedrollen. Hendes andre internationale bestsellere inkluderer “Bella Toscana”, der ogsĂ„ er oversat til dansk, samt “Every Day in Tuscany”, ”A Year in the World” og tre illustrerede bĂžger: “In Tuscany”, ”Bringing Tuscany Home” og ”The Tuscan Sun Cookbook”.

Mayes er ogsĂ„ forfatter til to romaner, ”Swan” og ”Women in Sunlight”, seks digtsamlinger samt ”The Discovery of Poetry”. Hendes seneste bĂžger er “See You in the Piazza” og “Always Italy”.

Frances Mayes’ bþger er oversat til mere end 50 sprog.


Narrator: Jette Mechlenburg
Duration: