(52)

Brunch och multipla orgasmer - erotisk novell

audiobook & e-book


Rina jobbar i porrbranschen, sÄ hon Àr den mest uppenbara personen att frÄga om rÄd om man vill veta mer om orgasmer. Men nÀr hennes vÀn en dag frÄgar henne hur han ska göra för att ge sina sexpartners multipla orgasmer har hon inget bra svar. Men sÄ fÄr Rina en idé. Hon bjuder in tre kvinnor, som hon bara pratat med online, till en brunch för att höra med dem. De har under lÄng tid skrivit till varandra om sex och har ett vÀldigt avslappnat förhÄllande till Àmnet. Det blir en ohÀmmad morgon, för brunchen bestÄr inte bara av frukt och croissanter utan ocksÄ av ett fat med dildos och andra sexleksaker ...

Novellen Àr utgiven i samarbete med den svenska filmproducenten Erika Lust. Syftet Àr att skildra mÀnniskors natur och mÄngfald genom berÀttelser om passion, intimitet, kÀrlek och lust i en kombination av starka historier och erotik.

Bakom pseudonymen Beatrice Nielsen gömmer sig en erfaren skribent och redaktör. Förutom Brunch og multipla orgasmer har hon gett ut den erotiska novellen Grannen.