(4)

Bunkern

E-book


PÄskhelgen nÀrmar sig och Charlotta lÀngtar efter ett avbrott frÄn livet pÄ banken i staden. Av en kollega fÄr hon ett erbjudande om att Äka ut till en gÄrd med en nedlagd minkfarm och jobba nÄgra dagar. Lisa och Tomas, som ocksÄ ska jobba dÀr, Àr vÀnliga. Men det Àr nÄgot som inte riktigt stÀmmer. Charlotta trivs i vÄrvÀrmen, om det inte vore för den dÀr lukten. Och att det Àr sÄ svÄrt att sova.

SĂ„ en dag Ă€r Lisa försvunnen. Hon tycks uppslukad av den mörka skogen som omger farmen. Charlotta och Tomas ger sig ut för att leta men det dröjer inte lĂ€nge innan de kommer ifrĂ„n varandra. Tills de Ă„terses vid bunkern 


Hanna von Corswant debuterade med den uppmÀrksammade skrÀckromanen Barnflickan 2011. Nu Àr hon tillbaka med en svart skrÀckhistoria som undersöker landskapet som bebos av de nÀstan döda. Samtidigt Àr Bunkern en stor roman om sorg, ensamhet och kÀrlekstörst.

Hanna von Corswant har skapat en alldeles egen vĂ€rld dĂ€r nĂ€stan vad som helst kan hĂ€nda – och Ă€ndĂ„ tror man som lĂ€sare pĂ„ vartenda ord, varenda död sjĂ€l som talar till en.