(1)

Charlotte vender hjem ... / Lynnedslag / Klar til det hele

E-book


Charlotte vender hjem ...

Charlotte elskede Ross dengang, for tre Är siden, men da hun mÄtte rejse, fordi han ikke respekterede hende, og hans far, hendes chef, var for nÊrgÄende, opdagede hun, at hun mÄtte klare den uventede graviditet alene. Forladt. UÞnsket. Men nu er Charlotte tilbage i Royal, og snart bliver hun stillet ansigt til ansigt med Ross igen.

Lynnedslag

For countrysangeren Cash Sutherland gjorde kérlighedssangen ’Lynnedslag’ ham til en superstjerne. Nu er han tvunget til at synge sangen igen og igen og genopleve sin stþrste fortrydelse.

For Cashs ekskĂŠreste Presley Cole er ’Lynnedslag’ hendes billet til at afdĂŠkke countryverdenens bedst holdte hemmelighed og skrive det, der kunne gĂ„ hen og blive den saftigste historie i sin karriere. Hun beslutter at tage til Beaumont Bay og overtale Cash til at indrĂžmme, hvem sangen handler om.

Klar til det hele

Taylor lÊrte for lÊnge siden, at et forhold var opskriften pÄ hjertesorg. Men hun har dog affÊrer - korte, heftige og hede affÊrer. Hendes sexede, nye entreprenÞr, Thomas "Mac" Mackenzie, fÄr hende til at tÊnke pÄ silkelagner. Problemet er, at hun nu, da hun har ham, hvor hun vil have ham, ikke rigtig kan lade vÊre med at lege med ilden ...



5.0

1 rating

Gry

16/09/2024

God bog